Puhelin: 040 910 9070 tai 040 555 1136 | Sähköposti: info "at" jepp.fi

Polttopuut omasta pihasta

Polttopuut omasta pihasta

Kaadettu pihapuu kannattaa klapittaa kaadon yhteydessä. Näin saat polttopuut omasta pihasta etkä joudu laskemaan polttopuita myyvien yritysten varaan. Kuivunut klapi palaa parhaiten eikä aiheuta ongelmia tulen sytyttämisessä.

Tilatessasi klapituspalvelun meiltä voit olla varma, että hoidamme työn ammattitaidolla ja parhaaseen hintaan. Voit halutessasi myös vuokrata klapituskoneen tehdäksesi työn itse. Kun tilaat meiltä klapituksen puunkaadon yhteydessä, saat palvelun edullisemmin ja omat polttopuut kaupan päälle.

Säästä rahaa ja tee klapitus itse

Jos haluat pilkkoa puumateriaalin itse, voit vuokrata tai tilata meiltä omaksi toimintavarman ja nopean klapituskoneen. Kone on taattua saksalaista laatua ja mahdollistaa klapituksen tekemisen turvallisesti täysin yksin. Verraten muihin saman hintaluokan koneisiin tämä on kevyempi ja nopeampi malli.

Klapituksen tekeminen on helpointa jos runkopalat ovat saaneet ennalta kuivua. Jos tarvitset klapituskoneen jatkuvaan käyttöön, voit tilata sen omaksesi. Katso oheessa klapituskoneen esittelyvideo ja ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen.