Puhelin: 040 910 9070 tai 040 555 1136 | Sähköposti: info "at" jepp.fi

Kantojyrsintä

Jepp kannon poisto ja kantojyrsintä

Kannot sileäksi!

Kanto voi pilata muuten siistin pihanäkymän, aiheuttaa vaarallisia tilanteita ja olla yksinkertaisesti tiellä. Käytämme tehokasta kantojyrsintä, jonka avulla pystymme poistamaan kannot myös läheltä seinää tai aitaa. Lopputulos on siisti, maanpinnan kanssa samassa tasossa oleva alue.

Meiltä saat kantojyrsinnän avaimet käteen palveluna. Hoidamme kantojyrsinnän, kuopan tasoittamisen ja kannosta jääneen purun poisviennin. Näin saat enemmän tilaa käyttöösi ja piha näyttää siistimmältä.

Tarjoamme kantojyrsintää ensisijaisesti Tampereen, Valkeakosken ja Pirkanmaan alueella.

Miksi tilata kantojyrsintä?

  1. Enemmän tilaa pihallasi.
  2. Ei enää ruohonleikkurin terän iskemistä kantoon.
  3. Pääset eroon epäsopivassa paikassa, kuten keskellä pihaa olevasta
    kannosta.
  4. Kantojyrsintä on edullisempi ja siistimpi vaihtoehto kuin kaivurilla kantojen pois kaivaminen. Keskihintamme yhden kannon jyrsimiselle on 150 €.
  5. Raivaa kannot esimerkiksi uuden terassin tai pihavaraston tieltä.
  6. Tonttisi arvo nousee.

Vinkkejä kantojyrsintään

Jos olet tilannut puunkaadon, et todennäköisesti halua siitä jäävän kantoa. Huomioi kuitenkin, että kannonpoisto hyvin märästä kohdasta voi vahingoittaa nurmea, joten ilmoitathan meille jos maanpinta on vettynyt.

Parhaan hinnan palvelulle saat tilaamalla useamman kannon poiston samalla kertaa. Kannattaa hyödyntää myös kotitalousvähennys kiinteistönhoidon palveluista! Muistathan kertoa meille silmämääräisen arvion perusteella, kuinka isoja jyrsittävät kannot ovat. Voit myös mitata kannot mittanauhalla.